بادکنک های سبز و سفید سرتاسر محوطه کشیده شده است. فرقی میان میزبان و میهمان در جمع نیست؛ چشمان همه از شوق برق می زند.
به گزارش خبرنگار ایسنا_منطقه اصفهان، سی سالگی شاید برای هر کس خروج از سال های نوجوانی باشد، اما برای او گذر از سال ها تجربه است. تجربه هایی که از او دختری از جنس آهن با قلبی عاشق ساخته است.
مهناز صوفی تنها دختر توانای جامعه معلولیت نیست اما شاید تنها کسی باشد که قلبش را در دست فشرده، تجربه روزهای گذشته خود را با تخیل همراه کرده و بر روی کاغذ آورده است. خودش می گوید “خداوند به کسی که دچار معلولیت می شود روحی جنگجو هدیه می دهد”.
جامعه معلولین تاکنون رفتارها، حرف ها و قضاوت هایی را دیده است رفتارهایی که قلب هر شخص را می شکنند. مهناز صوفی باور دارد حتی کوچک ترین حرف ها هم باعث می شود که معلولان خانه نشین شوند و از این رو است که برخلاف شعارها تاکید می کند “معلولیت دقیقا محدودیت است”.
می گوید “اینکه به خاطر عدم مناسب سازی نمیتوانیم در بسیاری از مکان ها حضور پیدا کنیم، معلولیت محدودیت است؛ وقتی نتوانیم در کلاسهایی که دوست داریم شرکت کنیم، معلولیت محدودیت است و وقتی از بسیاری از مسائل همچون ازدواج پس زده می شویم معلولیت دقیقا برایمان مفهوم معلولیت دارد. اما با این وجود معلولین ناتوانی نیست”.
نام شکست های خود را تجربه می گذارد و ادامه می دهد “بسیاری از افراد موفقیت هایم را می بینند اما دل شکستن ها و سنگ اندازی ها را نمی بینند”. موفقیت هایی که از پی تحمل مشکلات بسیار، او را به نوشتم وا داشته است.
اولین باری که برای گرفتن گواهی نامه رفته است را به یاد می آورد، روزی که افسر به او گفته است “گواهی نامه نگیری نمی شود؟” اما او تسلیم نمی شود و این خاطره می نشیند در گوشه ای از رمان “عشق آهنی”
می گوید: ۸۰ درصد نوشته های این کتاب از روی واقعیت است. واقعیت هایی که او را اینگونه جنگجو بار آورده است اما در کنار آن کمک های خانواده و دوستانش را نیز بی تاثیر نمی داند.
دکتر علی نوری ـ مدیر انتشارات توانمندان دفتر معلولین قم یکی از افرادی است که برای تقدیر از توانایی های مهناز صوفی به اصفهان آمد و باور دارد که اولویت معلولان انجام کارهای ذهنی است. تاکید دارد “کتاب های منتشر شده درباره معلولین به هزار کتاب نمی رسد و این ضعفی است که باید جبران شود. معلولین باید کارهای خود را به برند تبدیل کنند و آن ها را توسعه دهند.”
گروه موسیقی خانه هارمونیکای اصفهان در میان برنامه سازهایشان را به دست گرفتند و مهناز نیز یکی از اعضای این گروه است که دل ها به دستان هنرمندش گرم است. دستانی که از یک سو می نویسند و از سویی دیگر ساز می زند.
نوای ساز آن ها در دل می نشیند و مهناز دست در دست مادر، پدر، استادان و دوستان خود آن هم در سالروز تولد سی سالگی اش از رمان “عشق آهنی رونمایی می کند. لبخند بر لب دارد؛ لبخندی که حاصل تلاش های بسیارش است؛ تلاش هایی که سی سالگی را رنگی تر از گذشته کرده و اکنون این را باور دارد که چیزی به اسم شکست نخواهیم داشت بلکه انتخاب ها تنها به تجربه منجر می شود.
برنامه رونمایی از کتاب عشق آهنی به درخواست نویسنده اش ـ مهناز صوفی در محل جامعه معلولین اصفهان برگزار می شود زیرا می خواهد این خاطره را همچون دیگر اتفاقات برای سال ها در ذهن و قلب خود حفظ کند.
سی سالگی برای او دیگر همچون گذشته نیست، سی سالگی اش همراه با عشقی آهنی است که با خود آن را خلق کرده و با فکر و احساسش آن را پدید آورده است.
منبع: خبرگزاری ایسنا اصفهان